- 50%
Προσφορά!

Αυτόματο σύστημα ποτίσματος (12 τεμάχια)

  • Τα φυτά σας θα είναι πάντα καλά ποτισμένα
  • Γρήγορη ή αργή στάλαξη
  • Για διαφορετικούς τύπους φυτών
  • Πολύ πρακτικό και εύκολο στη χρήση

Υπάρχουν 12 τεμάχια σε μια συσκευασία.

14,99 29,90

1638 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 14,99 / τεμ.22x 12,99 / τεμ.33x 11,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

 

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ ΦΥΤΩΝ

Από εδώ και πέρα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε εάν τα φυτά σας ποτίζονται αρκετά. Αυτό το σύστημα ποτίσματος, τα ποτίζει αυτόματα στάζοντας. Πολύ πρακτικό στη χρήση, τα φυτά σας θα είναι πάντα καλά ποτισμένα και υγιή.


2 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΑΛΑΞΗΣ

Γρήγορο ή αργό στάξιμο. Ρυθμίστε την ταχύτητα στάλαξης για κάθε φυτό ξεχωριστά, μπορείτε να ρυθμίσετε το στάξιμο από 0-60 δευτερόλεπτα / 1 σταγόνα. Το στάξιμο μπορεί να διαρκέσει 1-15 ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος του μπουκαλιού που βάζετε στο ποτιστήρι. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα νερού για κάθε φυτό ξεχωριστά.

ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΦΥΤΩΝ

Κατάλληλο για μεγάλα και μικρά φυτά, φυτά λαχανικών, φυτά σε γλάστρες, θάμνους, λουλούδια … Το σύστημα άρδευσης είναι συμβατό με διάφορα μπουκάλια, μικρότερα ή μεγαλύτερα (για παράδειγμα, ένα μπουκάλι νερό, σόδα, κοκα κόλα …). Σημειώστε το μέγεθος των φυτών, ένα μπουκάλι 2 λίτρων είναι κατάλληλο μόνο για μεγαλύτερα φυτά, διαφορετικά τα μικρότερα φυτά υπερ-ποτίζονται.

 

ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Το σύστημα ποτίσματος είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Γεμίστε το μπουκάλι με νερό και τοποθετήστε το στο ακροφύσιο άρδευσης, προσδιορίστε την ποσότητα που θέλετε να στάζει και στερεώστε το σύστημα στο έδαφος. Κάντε μερικές τρύπες στο μπουκάλι παραπάνω, για καλύτερη δόση του νερού

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υλικό: Πλαστικό ABS
Χρώμα: Πράσινο και Μπλε
Διαστάσεις: 13,5cm x 3cm
Παίρνετε 12 τεμάχια στη συσκευασία

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/