-39%

Θήκη κινητού τηλεφώνου – TELFIX® και δωροεπιταγή

Η βάση κινητού τηλεφώνου TELFIX® για τον καθρέφτη είναι ένας νέος τρόπος για να συνδέσετε το smartphone σας στο αυτοκίνητό σας. Τα ισχυρά ελατήρια κρατούν τη συσκευή σας σε ασφαλές μέρος ακόμα και σε κακούς δρόμους.

Εξοικονομήστε: 13,91 (38%)

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

21,99

Ποσότητα:
Δημοφιλής
1x 21,992x 18,903x 16,90
Κωδικός προϊόντος: AvOGL Κατηγορίες: , ,

ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ

Μια βάση κινητού τηλεφώνου για τον καθρέπτη με περιστρεφόμενη κεφαλή 360 μοιρών θα σας προσφέρει την καλύτερη γωνία θέασης για να εξασφαλίσετε μια ασφαλή οδήγηση. Μπορείτε να τοποθετήσετε το τηλέφωνο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση (οριζόντια, κάθετα κ.λπ.) και να απολαύσετε μια χαλαρή βόλτα. Με δύο αρθρώσεις και δυνατότητα ρύθμισης της άνω άρθρωσης στην κατεύθυνση εμπρός-πίσω και της κάτω σφαιρικής άρθρωσης, δυνατότητα ρύθμισης της γωνίας.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ

Η ισχυρή τάση στα ελατήρια και η σχεδίαση κλειδώματος 4 γωνιών καθιστούν τη βάση του τηλεφώνου σταθερά στερεωμένη στον καθρέφτη, διατηρώντας τη συσκευή στη θέση της κατά την οδήγηση. Συμβατό με όλους τους τύπους αυτοκινήτων και φορητών συσκευών.

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Δεν χρειάζεστε πολύπλοκα εργαλεία και γνώσεις για τη ρύθμιση της θήκης τηλεφώνου, απλώς συνδέστε τα κλιπ στον καθρέφτη, τοποθετήστε το τηλέφωνο στη βάση και η δουλειά ολοκληρώθηκε, στη συνέχεια μπορείτε να περιστρέψετε ή να προσαρμόσετε το τηλέφωνο στη γωνία που σας ταιριάζει καλύτερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Μαύρο
Υλικό: Πλαστικό ABS

Ισχύει για τους περισσότερους τύπους κινητών τηλεφώνων

 

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.