- 44%
Προσφορά!

Εσωτερικό σκιάστρο αυτοκινήτου και δωροεπιταγή

  • Θερμομόνωση και αντιηλιακή προστασία
  • Λιγότερη θερμότητα στο αυτοκίνητο
  • Εύκολη εγκατάσταση και αποθήκευση
  • Συμβατό με διάφορα αυτοκίνητα

19,99 35,90

866 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 19,99 / τεμ.22x 16,99 / τεμ.33x 14,99 / τεμ.

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

Κωδικός προϊόντος: AvMarel Κατηγορίες: ,

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΗΛΙΟΥ

Αυτό το σκιάστρο για το παρμπρίζ αυτοκινήτου χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικό από φύλλο αλουμινίου για να εμποδίσει την πολλή θερμότητα και να αντανακλά το φως του ήλιου, το οποίο μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να αποτρέψει τη ζημιά και τη φθορά του χρόνου στο εσωτερικού του αυτοκινήτου.

ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΖΕΣΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το σκιάστρο είναι ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες και τη θερμότητα, αντανακλά το ηλιακό φως. Θα σκουρύνει επαρκώς το αυτοκίνητο και θα το προστατεύσει από τη θερμότητα που εισέρχεται στο εσωτερικό. Ιδανικό για ταξίδια και τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Ακόμη και μετά από μερικές ώρες έκθεσης στον ήλιο, το αυτοκίνητό σας θα έχει ακόμα μια ευχάριστη θερμοκρασία κατάλληλη για οδήγηση.

ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Το εσωτερικό σκιάστρο σε σχήμα ομπρέλας είναι κατάλληλο για σχεδόν όλους τους τύπους αυτοκινήτων. Κατάλληλο τόσο για μικρότερα όσο και για μεγαλύτερα αυτοκίνητα. Υποχρεωτικό αξεσουάρ για κάθε ταξίδι!

ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Το σκίαστρο του αυτοκινήτου είναι πολύ εύκολο στην εγκατάσταση. Το ανοίγεις σαν ομπρέλα και το βάζεις μέσα από το παρμπρίζ. Το σκιάστρο ταιριάζει καλά στο παρμπρίζ, θα σκουρύνει εντελώς το αυτοκίνητο και θα το προστατεύσει από τις ακτίνες UV και τη θερμότητα.

Μετά τη χρήση, απλά κλείστε το σκίαστρο σαν ομπρέλα, τοποθετήστε το στην τσάντα που περιλαμβάνεται και αποθηκεύστε το κάπου στο αυτοκίνητο, ώστε να είναι πάντα κοντά σας.


Διαστάσεις: περίπου 125×65εκ

Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/