- 33%
Προσφορά!

Universal θήκη αυτοκινήτου για γυαλιά – AvClip™

  • Θα είναι εύκολο να αποθηκεύσετε γυαλιά, κάρτες και άλλα αντικείμενα στο αυτοκίνητο
  • Κράμα αλουμινίου και ποιοτικό δέρμα
  • Απλή συναρμολόγηση

23,99 35,99

Εκκαθάριση
Επιλέξτε την ποσότητα των προϊόντων και κάντε οικονομία
Δημοφιλές
11x 23,99 / τεμ.22x 20,99 / τεμ.33x 17,99 / τεμ.

Χρώμα: Μαύρο

Παραγγείλετε τώρα και το προϊόν αναμένεται να φτάσει

  • Ασφαλείς αγορές

  • Διανομή κατ οίκον

  • Εύκολες επιστροφές

ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η θήκη γυαλιών αυτοκινήτου AvClip universal θα διευκολύνει την οδήγηση, τα γυαλιά και οι κάρτες σας θα αποθηκεύονται πάντα σε ένα μέρος και θα είναι γρήγορα προσβάσιμα.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Η θήκη είναι πρακτική και πολυλειτουργική και εκτός από τη θήκη γυαλιών, διαθέτει και θήκη για την αποθήκευση καρτών. Σε αυτόν τον χώρο μπορείτε να βάλετε το δίπλωμα οδήγησης, την ταυτότητα ή την πιστωτική σας κάρτα για γρήγορες αγορές.

ΑΠΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Απλώς στερεώστε τη θήκη για τα γυαλιά στο γείσο, μην ανησυχείτε μήπως χαθούν ή μετακινηθούν τα γυαλιά. Το ποιοτικό υλικό από κράμα αλουμινίου και δέρμα είναι δύσκολο να παραμορφωθεί, μπορεί να διαρκέσει για χρόνια.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χρώμα: Μπεζ, Μαύρος
Υλικό: κράμα αλουμινίου και δέρμα
Διαστάσεις: 5cm x 10cm
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους οχημάτων.
Ο αγοραστής δικαιούται έκπτωση στην πρώτη αγορά. Με την αγορά αυτή, εκτός από το προϊόν, αντικείμενο αγοράς είναι και μια δωροεπιταγή, η τιμή αγοράς της οποίας ισούται με το ποσό της έκπτωσης που λαμβάνει ο αγοραστής στο προϊόν.

Εάν το προϊόν βρίσκεται στην αποθήκη μας, θα αποστείλουμε τα προϊόντα εντός 10 εργάσιμων ημερών, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.
Η Expedico (Taxydromiki) είναι συμβατικός συνεργάτης παράδοσης, αλλά ο προμηθευτής διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει διαφορετική υπηρεσία παράδοσης, εάν αυτό επιτρέπει την αποτελεσματικότερη εκπλήρωση της παραγγελίας. Η παράδοση θα γίνεται κανονικά το πρωί και θα ειδοποιηθείτε από την εταιρεία ταχυμεταφορών μέσω email, SMS ή τηλεφώνου πριν από την παράδοση.

Για επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την παράδοση και την αποστολή, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@funavocado.gr.

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου ή αντικαθιστώ. Επιστρέφετε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία και μπορείτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για γρήγορη και εύκολη ανάληψη. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ανταλλαγή και την επιστροφή αγαθών εδώ: https://funavocado.gr/parapona-kai-epistrophes-emporevmaton/