Παράδοση και επιστροφή

Παράδοση και επιστροφή

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Ο courier μας είναι η Packeta. Σε περίπτωση μη παράδοσης, ο courier αφήνει ειδοποίηση και επιστρέφει την επόμενη εργάσιμη.

Η παράδοση αναμένεται έως και 10 ημέρες. Εάν επιλέξετε την επιλογή “γρήγορη παράδοση” στο τέλος της παραγγελίας, θα παραδώσουμε την παραγγελία σας σε συντομότερο χρόνο (δείτε πρόσθετη περιγραφή στο τέλος της παραγγελίας)

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Ενημερώστε μας εντός 14 ημερών από την αγορά ότι δεν θέλετε να αγοραστεί το προϊόν και εντός των επόμενων 14 ημερών θα πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε άθικτο, στην αρχική του συσκευασία με τις ετικέτες του και το τιμολόγιο. Εντός 14 ημερών από τη λήψη της ειδοποίησης, είτε θα ανταλλάξουμε το προϊόν είτε θα σας επιστρέψουμε την τιμή αγοράς. Το μόνο κόστος που επιβαρύνεστε είναι το κόστος επιστροφής των εμπορευμάτων – τα ταχυδρομικά έξοδα από εσάς σε εμάς. Σε περίπτωση ανταλλαγής αγαθών, θα πληρώσετε και τα έξοδα επιστροφής των εμπορευμάτων – τα ταχυδρομικά τέλη από εμάς σε εσάς.

Εάν θέλετε να καταγγείλετε τη σύμβαση, πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως στη διεύθυνση e-mail info@funavocado.gr εντός 14 ημερών από την παράδοση και να μας στείλετε πίσω στο Kompetentnost d.o.o, Podgorje 31 A, 9253 Apače, Σλοβενία.

Κατά την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να αναφέρετε επίσης τον λογαριασμό συναλλαγής και το όνομα της τράπεζας στην οποία θα επιστρέψουμε τα χρήματα. Σε περίπτωση ζημιάς κατά τη μεταφορά, θα πρέπει να το αναφέρετε αυτό ρητά. Στο μέλλον, μπορείτε να μας δώσετε έναν λόγο αντικατάστασης ή επιστροφής χρημάτων για την παροχή επιτυχημένων υπηρεσιών.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Κατεβάστε και συμπληρώστε τη φόρμα που θα πρέπει να στείλετε στη διεύθυνσή μας, μαζί με το τιμολόγιο και το προϊόν.